top of page
Teams_devices-768x492.png

Digitale werkplekken

Digitale werkplekken


Resolvit is specialist in het aanbieden van digitale werkplekken, op een manier die bij medewerkers en de organisatie past. Met alle hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Wij helpen organisaties om slim en veilig samen te werken, altijd en overal. Dat geeft flexibiliteit, vrijheid en daarmee een verhoogde productiviteit. Deze basis biedt organisaties de ruimte om te innoveren.

Meer informatie

Wat is het verschil tussen een Moderne en een Online werkplek?

Bij een Moderne Werkplek wordt er direct op de laptop of PC gewerkt. Bij een Online Werkplek kan vanaf iedere apparaat ingelogd worden op een Online Bureaublad. 

Wanneer kies ik voor een Moderne of een Online Werkplek?

Voordelen van de moderne werkplek zijn het direct werken op de eigen laptop/pc. Dit betekend dat je als gebruiker minder afhankelijk bent van IT. Indien de organisatie het toestaat, kan je ook zelf applicaties zoals bijvoorbeeld Spotify installeren. Grafische applicaties werken vaak ook beter op een lokale PC/laptop, en de kosten zijn lager dan bij het gebruik van een Online Werkplek.

Voordelen van een Online Werkplek zijn juist weer dat er geen afhankelijkheid bestaat van één apparaat, omdat er immers direct vanaf ieder apparaat kan worden ingelogd op de Online Werkomgeving. Op elk apparaat is immers exact dezelfde omgeving beschikbaar. Verder is een Online Werkplek geschikt wanneer u veel met traditionele Windows applicaties werkt welke nog niet volledig als dienst in de cloud afgenomen kunnen worden.

Het is ook mogelijk om tegelijk gebruik te maken van een Online en Moderne werkplek. 

Bespreek je vragen direct.

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op.

Onze opdrachtgevers

bottom of page