top of page
office_365_business_specialist.png

Microsoft 365

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is de applicatie van Microsoft voor samenwerken en maakt standaard onderdeel uit van het Microsoft Office 365 pakket.

Met Microsoft Teams kun je op een geheel nieuwe manier samenwerken in een veilige online omgeving.  Zo werk je samen in dezelfde documenten, kijk je naar dezelfde planning, en werk je met dezelfde aantekeningen. Je communiceert via chat, vergaderingen of (video-)gesprekken. 

Het platform brengt alles wat nodig is voor een productiever team samen op één plek. 

teams-screen.png

Microsoft 365

Microsoft 365 is meer dan alleen Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het biedt krachtige services zoals zakelijke e-mail, online-opslag en teamwerkoplossingen die overal toegankelijk zijn. Breng teams en hulpmiddelen op één plek bij elkaar met oplossingen zoals Microsoft Teams, die samenwerken productiever en prettiger maken, ongeacht waar de deelnemers zijn. Implementeer eenvoudig beveiligings- en privacyfuncties om bedrijfsgegevens en apparaten te beschermen tegen bedreigingen en om aan je compliance-verplichtingen te voldoen. Dankzij de automatische updates zijn je medewerkers altijd verzekerd van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Office 365.png
oplossingen.png

Wat kan Microsoft 365 betekenen voor mijn bedrijf?

Resolvit implementeert Microsoft 365 voor middelgrote en kleinere bedrijven. Wij staan voor een zorgeloze overstap naar Microsoft 365 en dat je ook daarna een tevreden gebruiker blijft. Zie ook onze cases! Door onze kennis en ervaring zijn onze diensten interessant voor ieder bedrijf. Heb je vragen over Microsoft 365-prijzen, de voorwaarden, of wil je een totaalplaatje voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Microsoft verteld over Microsoft 365:

Meer weten over Microsoft 365?

bottom of page