top of page
Resolvit bedrijfsvideo

Resolvit bedrijfsvideo

Video afspelen

Over ons

Jouw organisatie succesvol door fantastische ICT. Onze missie is dan ook niet voor niets: "Uw succes mogelijk maken door fantastische ICT". Resolvit doet dit door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en een team van mensen welke u ondersteunen. Dit resulteert in rust in uw organisatie en focus op uw bedrijfsvoering.

Wij profileren ons door:

  • Passie voor techniek

  • Specialisaties

  • Innovatieve producten

  • Flexibiliteit en snelheid

  • Verantwoordelijkheid

  • Zichtbaar resultaat

Wij zorgen voor je complete IT infrastructuur. Dit betekent dat je voor alle IT zaken één aanspreekpunt hebt.

Persoonlijk

Wij werken bij Resolvit vanuit vertrouwen. Uiteraard documenteren wij gemaakte afspraken, zorgen we dat vooraf de verwachtingen helder zijn, maar de basis van onze samenwerking met klanten is onze persoonlijke wens om iedere ICT-omgeving naar ‘the next level’ te brengen.

Dat gebeurt in de eerste plaats doordat de kwaliteit van onze diensten op een hoog plan staat. Maar daarnaast ook omdat klanten het prettig vinden om met ons te werken. Dat is niet vreemd. Als de techniek tot in de puntjes onder controle is, wordt de relatie gekenmerkt door de meer sociale aspecten van de relatie: door het contact, door onze passie voor techniek en door onze drive om iedere ICT-omgeving te optimaliseren. Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar verbeteringen. En daarbij doen we altijd net iets meer dan onze klanten van ons verwachten.

profielfoto.png

Bij ons staan mensen altijd in het middelpunt. Of je nou voor ons werkt, met ons werkt of bij onze klanten of leveranciers werkt, het zit in ons DNA om een betrouwbare partner te zijn waarin resultaat en de menselijke kant centraal staan.

Wytze Aalbers - Resolvit

 

Wil jij meer over ons weten?

Kom eens langs bij een van onze vestiging in Eindhoven. Wij maken graag tijd voor een goed gesprek.

bottom of page