top of page

ICT professionals

Heb je een ICT professional nodig?

consultant.png

Jouw situatie

Heb je op korte termijn ondersteuning nodig voor een groot ICT project? Wil je de flexibiliteit hebben om op te schalen bij hoge werklast? Onze ICT professionals kunnen snel voor je aan de slag.

Over onze ICT professionals

Je kunt een ICT professional inhuren voor ondersteuning bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde ICT uitdagingen. ICT projecten kunnen variëren van servicedesk werkzaamheden tot systeembeheer of specialisten.

 

 

Enkele voorbeelden

Servicedeskmedewerker

Extra capaciteit nodig op de servicedesk? 

Zoek je iemand die jouw medewerkers goed ondersteunt en snel kan beginnen? Onze servicedeskmedewerkers staan voor je klaar.

Over onze servicedeskmedewerkers

Onze servicedeskmedewerkers zijn kundig en volledig ingewerkt. Ze hebben kennis van hardware-netwerktechniek, Windows 10 en ticket-systemen. Ook zijn ze getraind in security awareness en hebben kennis van Windows Server en Microsoft 365.

Resolvit-servicedeskers zijn analytisch, zelfredzaam en sociaal. Ze werken gestructureerd en bieden ook applicatiespecifieke ondersteuning.

Systeembeheerder

Extra capaciteit gewenst op het gebied van systeembeheer? Op zoek naar iemand voor het beheer van servers, werkplekken, VOIP of infrastructuur? Onze gecertificeerde systeembeheerders staan voor je klaar.

Onze systeembeheerders hebben hebben de nodige ervaring, een solide basiskennis en een proactieve instelling. Zij onderhouden de ICT omgeving en bekijken hoe deze geoptimaliseerd kan worden.  Daarnaast zijn ze op de hoogte van de nieuwste technieken zoals Microsoft Server 2016/2019, Microsoft 365, Teams, Sharepoint en Exchange. 
 

s-flag.png
architect.png
security.png

Specialisten

Onze specialisten lossen IT-vraagstukken direct op en denken met je mee. Zo zijn wij betrokken bij de implementatie en het beheer van grote en complexe ICT-omgevingen. Hulp nodig? Onze ervaren specialisten kennen hun verantwoordelijkheden en helpen graag bij de ontwikkeling van Exchange, Microsoft 365, VMWare, Veeam, SAN, Fortigate en Cisco productlijnen. Ook voor andere diensten of producten heeft Resolvit professionals beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Meer weten over onze consultancy diensten?

Onze opdrachtgevers

bottom of page