ICT professionals

Heb je een ICT professional nodig?

Jouw situatie

Heb je op korte termijn ondersteuning nodig voor een groot ICT project? Wil je de flexibiliteit hebben om op te schalen bij hoge werklast? Onze ICT professionals kunnen snel voor je aan de slag.

Over onze ICT professionals

Je kunt een ICT professional inhuren voor ondersteuning bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde ICT uitdagingen. ICT projecten kunnen variëren van servicedesk werkzaamheden tot systeembeheer of specialisten.

 

 

Enkele voorbeelden

Servicedeskmedewerker

Extra capaciteit nodig op de servicedesk? 

Zoek je iemand die jouw medewerkers goed ondersteunt en snel kan beginnen? Onze servicedeskmedewerkers staan voor je klaar.

Over onze servicedeskmedewerkers

Onze servicedeskmedewerkers zijn kundig en volledig ingewerkt. Ze hebben kennis van hardware-netwerktechniek, Windows 10 en ticket-systemen. Ook zijn ze getraind in security awareness en hebben kennis van Windows Server en Microsoft 365.

Resolvit-servicedeskers zijn analytisch, zelfredzaam en sociaal. Ze werken gestructureerd en bieden ook applicatiespecifieke ondersteuning.

Meer weten over onze consultancy diensten?

Onze opdrachtgevers

RESOLVIT | EINDHOVEN

Schimmelt 2-16
5611 ZX  Eindhoven

040 - 30 30 370

RESOLVIT | TIEL

Laan van Westroijen 6

4003 AZ Tiel

034 - 42 29 000

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2020 Resolvit. All Rights Reserved     |     Cookiestatement     |     Privacyverklaring     |     Algemene voorwaarden