top of page
Resolvit graphics

Onze klanten

Onze diensten passen perfect op de behoeften en werkwijze van middel tot grote MKB bedrijven die vooruit willen met de technische mogelijkheden van nu. We werken samen met bedrijven uit diverse branches zoals accountancy, zorg en productie. 

Klant Marelko
Logo Marelko

Van servers naar bellen met AI

Samen creëren we een veilige, innovatieve omgeving, waarbij we afscheid namen van lokale servers ten gunste van een volledige cloud-ervaring met Microsoft 365. De samenwerking zorgt voor een naadloze integratie van technologie, met Teams, gekoppeld aan CRM als centrale hub. De Resolvit Voice AI-oplossing brengt de moderne werkplek naar AI-gedreven efficiëntie, waarbij gesprekken automatisch worden verwerkt, wat tijd bespaart en fouten vermindert. 

Klant Marelko
Logo By Acte

By Acte & Resolvit: al 10 jaar samen innoveren

Uiteraard zijn we altijd trots en blij als we een nieuwe klant mogen verwelkomen. Maar hoe tof is het als klanten 10 jaar blijven? By Acte helpt organisaties met een duidelijk verhaal: mensen waardering en aandacht geven, blij maken, motiveren, laten groeien en bloeien.


“Aandacht en persoonlijk contact zijn bij By Acte ontzettend belangrijk. Onze medewerkers luisteren vanaf het eerste gesprek echt naar het verhaal van het verhaal van onze klanten om de boodschap later te vertalen in een creatief ontwerp dat medewerkers raakt. We zoeken deze persoonlijke manier van werken dan ook in al onze relaties, zo ook met onze leveranciers. Daar past Resolvit perfect in het plaatje."

Klant By Acte

Over Resolvit

Wij zijn Resolvit. Jouw IT partner die verder gaat dan het vinden van een oplossing. We zijn een laagdrempelige organisatie met een persoonlijke aanpak. We hanteren geen lange wachtrijen of sturen je door naar het aanmaken van tickets, maar bieden je direct persoonlijk contact wanneer jij dat nodig hebt.  

Inzicht & flexibiliteit in een snelgroeiende organisatie 

Bij Solar Concept staat innovatie centraal in alles wat ze doen. De toewijding aan het continu verbeteren van processen en het implementeren van de nieuwste technologieën is wat ze onderscheidt in de dynamische wereld van zonne-energie. De samenwerking met Resolvit heeft geleid tot een krachtige synergie die de operationele efficiëntie naar nieuwe hoogten tilt.

Klant Solar Concept
bottom of page