top of page
Resolvit graphics
Logo By Acte

By Acte & Resolvit: al 10 jaar samen innoveren

Uiteraard zijn we altijd trots en blij als we een nieuwe klant mogen verwelkomen. Maar hoe tof is het als klanten 10 jaar blijven? By Acte helpt organisaties met een duidelijk verhaal: mensen waardering en aandacht geven, blij maken, motiveren, laten groeien en bloeien.

 

“Aandacht en persoonlijk contact zijn bij By Acte ontzettend belangrijk. Onze medewerkers luisteren vanaf het eerste gesprek echt naar het verhaal van het verhaal van onze klanten om de boodschap later te vertalen in een creatief ontwerp dat medewerkers raakt. We zoeken deze persoonlijke manier van werken dan ook in al onze relaties, zo ook met onze leveranciers. Daar past Resolvit perfect in het plaatje."

Foto By Acte

By Acte & Resolvit: al 10 jaar een succes

Uiteraard zijn we altijd trots en blij als we een nieuwe klant mogen verwelkomen. Maar hoe tof is het als klanten 10 jaar blijven?

By Acte helpt organisaties met een duidelijk verhaal: mensen waardering en aandacht geven, blij maken, motiveren, laten groeien en bloeien. Vanuit de visie dat echte aandacht wonderen doet voor de motivatie, betrokkenheid en het welzijn van medewerkers. Met een combinatie van een goed gekozen cadeau, een verpakking in huisstijl en persoonlijke teksten krijgen medewerkers persoonlijke aandacht en waardering.

“Aandacht en persoonlijk contact zijn bij By Acte ontzettend belangrijk. Onze medewerkers luisteren vanaf het eerste gesprek echt naar het verhaal van onze klanten om de boodschap later te vertalen in een creatief ontwerp dat medewerkers raakt. We zoeken deze persoonlijke manier van werken dan ook in al onze relaties, zo ook met onze leveranciers. Daar past Resolvit erg goed in het plaatje. Indien we iemand nog hebben kunnen we altijd direct telefonisch terecht.”


Sinds de start van de samenwerking tussen By Acte en Resolvit is er veel veranderd in het IT landschap. Waar we vroeger nog een server op locatie hadden staan werkt By Acte al een aantal jaar volledig in de cloud en wordt er veel gebruikt van de kansen die dit met zich meebrengt.

“5 jaar geleden hebben we besloten om, op advies van Resolvit, volledig cloud-gebaseerd te gaan werken. Hierdoor kunnen we altijd werken vanaf welke plek dan ook en hebben we geen gezeur meer met verschillende versies van bestanden. Kort na de migratie naar de cloud hebben we er ook voor gekozen om naast onze interne communicatie ook met klanten te gaan communiceren via Microsoft Teams. Hierdoor hoeven we niet meer te switchen tussen verschillende apps en kunnen we alles doen vanuit één centraal punt”.


Door de eerdere implementatie en adoptie van de Resolvit Moderne Werkplek binnen de organisatie, is het nu ook mogelijk om relatief eenvoudig innovatieve services zoals AI toe te voegen.


“Resolvit is meer dan een IT-dienstverlener; ze zijn een essentiële partner in onze voortdurende succes. Hun toewijding aan klanttevredenheid, gecombineerd met hun techniche kennis en innovatieve aanpak, maakt hen een onmisbare schakel in de keten van ons bedrijf. Ik beveel Resolvit van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en innovatieve IT-partner”.

bottom of page