top of page
Resolvit graphics

Inzicht & flexibiliteit in een snelgroeiende organisatie 

Bij Solar Concept staat innovatie centraal in alles wat ze doen. De toewijding aan het continu verbeteren van processen en het implementeren van de nieuwste technologieën is wat ze onderscheidt in de dynamische wereld van zonne-energie. Door het partnership tussen Solar Concept en Resolvit Als partner van Resolvit is er een synergie gecreëerd die niet alleen de operationele efficiëntie verhoogt, maar ook de waarde voor klanten wordt gemaximaliseert. 

Solar Concept logo

Innoveren met AI

Om de communicatie met klanten en leveranciers te verbeteren, is de salesafdeling van Solar Concept voorzien van de Resolvit Voice AI oplossing. Hierdoor worden gesprekken automatisch opgenomen, getranscribeerd, samengevat en geanalyseerd. Zo hoeven medewerkers zich niet bezig te houden met het maken van aantekeningen of het invoeren van een opvolging, maar krijgen ze dit na afloop van een gesprek automatisch en bondig aangeleverd. Hierdoor worden uren per week bespaard en worden er geen zaken vergeten in de opvolging van een gesprek.

Inzicht met Customer Report Tool

Een uitdaging die we veel voorbij zien komen en ook bij Solar Concept speelde: hoe behoud ik zicht en controle op de rechten en rollen die worden uitgedeeld aan medewerkers en externen?

Dit is dan ook de reden dat we onze Customer Report Tool hebben ontwikkeld. Een live dashboard o.b.v. Power BI waarmee onze klanten direct inzicht hebben in zaken zoals:

  • Welke users kunnen bij welke teams, kanalen en mappen? 

  • Wat is mijn huidige security level o.b.v. Microsoft Secure Score? 

  • Zijn er actuele security risico’s?

  • Overzicht van werkzaamheden Resolvit

 

“De tools van Microsoft bieden veel mogelijkheden als het gaat om productief samenwerken. Maar brengt ook risico’s met zich mee. Eerder hadden we geen goed zicht op wie toegang had tot welke teams, mappen en bestanden. Nu hebben we dat binnen één tel zichtbaar via een live dashboard.”

Innovatie en procesoptimalisatie bij Solar Concept

Bij Solar Concept staat innovatie centraal in alles wat ze doen. De toewijding aan het continu verbeteren van processen en het implementeren van de nieuwste technologieën is wat ze onderscheidt in de dynamische wereld van zonne-energie. “Als partner van Resolvit hebben we een synergie gecreëerd die niet alleen onze operationele efficiëntie verhoogt, maar ook de waarde voor onze klanten maximaliseert.”

“Goed verhaal. En nu weer aan het werk.”

Nederland zit midden in de energietransitie. Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% duurzame en schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen; energie voor iedereen!

De uitdaging bij een snel groeiende organisatie zoals Solar Concept zit hem vaak in het optimaliseren van interne processen. Want hoe zorg je er nou voor dat nieuwe medewerkers direct productief aan het werk kunnen?

Resolvit Werkplek flexplek

Om te voldoen aan wensen van de Solar Concept organisatie is er gekozen een Online Werkplek te faciliteren waardoor medewerkers altijd en overal kunnen werken. Door de flexibele opzet kunnen medewerkers eenvoudig switchen tussen verschillende locatie of werken vanuit huis, altijd met hun eigen bestanden en applicaties.

“Er werken bij ons veel verschillende soorten flexibele werknemers zoals studenten. Het is daarom voor ons van belang ze deze medewerkers altijd binnen kunnen komen lopen en direct aan het werk kunnen. Door dit samen met Resolvit op een goede manier te faciliteren, creëren we een prettige en flexibele werkplek voor onze medewerkers.”

bottom of page