top of page

Vacature:

(Remote) Cloud Consultant

(Remote) Cloud Consultant

In de rol als (Remote) Cloud Consultant bij Resolvit krijg je de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en de verantwoordelijkheid te nemen. Ons hechte, kleine team zorgt voor directe communicatie en geeft jou de ruimte om jouw rol op een unieke manier vorm te geven, zelfs 100% remote. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

 

Als Cloud Consultant speel jij een cruciale rol in de vooruitgang van de moderne cloudrevolutie. In deze functie richt je je op diverse aspecten, waaronder de Moderne Werkplek (Endpoint Manager, Azure AD en Microsoft 365), de Online Werkplek (Azure Virtual Desktop) en Telefonie. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opzetten, beheren, onderhouden en monitoren van de complete Azure- en Microsoft 365-infrastructuur van onze klanten. Met een diepgaande passie voor IT ben je voortdurend op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen en sta je klaar om deze innovaties te implementeren.

 

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

Onderhoud, installaties en migraties van verschillende systemen en netwerken.

Beheer van Cloud IT-omgevingen.

Verhelpen van storingen.

Ondersteuning bieden aan onze servicedesk en het opvolgen van automatische of door de klant gemelde incidenten.

Verantwoordelijkheid voor het beheer en support van de volledige ICT-infrastructuur van klanten, inclusief Microsoft 365-migraties, securityoplossingen en de installatie en onderhoud van VoIP-telefonie.

Over jou:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, en een afgeronde opleiding in ICT.

  • Ervaring met moderne technologieën zoals Powershell, Microsoft 365, Azure/Serverbeheer en VOIP-telefonie.

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van Cloud-projecten, het migreren van Azure Virtual Desktop, of het configureren van Endpoint Manager.

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

  • Sterke communicatieve vaardigheden en plezier in het helpen van anderen.

  • Ambitie en de drive om samen met je collega's Resolvit verder te ontwikkelen.


Wat hebben wij te bieden?

Bij Resolvit hechten we waarde aan jouw werk-privébalans, en geven we vertrouwen en vrijheid om op afstand te werken. Zo kun je zelf kiezen waar je het beste werkt, terwijl je jouw bijdrage levert aan onze projecten samen met je enthousiaste, slimme, en (soms) eigenwijze collega’s. Daarnaast bieden wij:
•    Een bruto maandsalaris tot €5500 (afhankelijk van ervaring).
•    Flexibel keuzebudget waarbij cursussen of certificaten van bijvoorbeeld Microsoft, Fortinet, Broadsoft, e.a. kan behalen.
•    Een werkweek van 32 tot 40 uur, afhankelijk van jouw wensen
•    25 vakantiedagen per jaar (met optie tot meer dagen).
•    Goede pensioenregeling
•    Je eigen laptop en telefoon uitkiezen
•    Mogelijkheid om op kantoor in Eindhoven, hybride, of geheel remote te werken.

Maak kennis met Resolvit

Resolvit is een kleinschalige en jonge organisatie met hele korte lijnen en een gezellige informele werksfeer. We staan als team voor elkaar klaar. Wat belangrijk voor jou is, is ook belangrijk voor ons. We lachen samen wat af, en af en toe is er ook tijd voor een borrel. We zijn goed bereikbaar en zitten met ons kantoor vlakbij het station van Eindhoven Centraal.
Ook is het zo dat we niet alleen zeggen dat we werken met de laatste technieken, we doen dit ook! We zijn hard aan de weg aan het timmeren en zullen de komen jaren hard gaan groeien. Hoe leuk is het als je een onderdeel kunt uitmaken van de uitbouw van ons bedrijf waarbij er voor jou ook hele mooie groeikansen liggen! 
 

19.png
Tim Peerlings

Manager ICT

Heb je een vraag? Of wil je eerst (digitaal) kennismaken? Bel, mail of app en ik denk graag met je mee!

bottom of page