top of page

Live: Resolvit Voice AI

Stel je voor dat je in een paar seconden de kern van elke tekst kunt begrijpen, zonder tijd te verspillen aan het lezen van onnodige details. Wat als je gesprekken automatisch kunt laten samenvatten, analyseren en toevoegen aan welk CRM pakket dan ook. Wat zou dat betekenen voor de productiviteit van jouw organisatie?


Klinkt dit als de toekomst? Voor ons als realiteit. Met gepaste trots en vooral een flinke lading enthousiasme introduceren we: Resolvit Voice AI🚀Wat is Resolvit Voice AI?

Met de Resolvit Voice AI bieden we de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen en geautomatiseerd inzicht te krijgen in de inhoud van de gesprekken. Hiermee wordt het eenvoudiger om klantgesprekken te beoordelen en op te volgen. Met onze tool kunnen onderstaande acties automatisch worden uitgevoerd.

 

Opname & samenvatting - Resolvit Voice AI neemt niet alleen gesprekken op, maar zorgt direct voor een beknopte samenvatting zodat je zelf geen notities hoeft te maken.


Analyse - het gesprek wordt automatisch geanalyseerd en het sentiment van beide gespreksdeelnemers wordt beoordeeld met een cijfer. Hierdoor krijg je direct inzicht in zaken zoals de stemming en klanttevredenheid.


Acties - de tool geeft je concrete actiepunten die voortkomen uit het gesprek. Denk hierbij aan het versturen van een vervolgmail of het op een later moment terugbellen.


Gesprekscoach - medewerkers krijgen persoonlijke tips om gespreksvaardigheden te verbeteren. Zo word je bijvoorbeeld herinnert aan het vooraf bespreken van een agenda of doelstelling. 


Persoonlijke tips – wil jij zorgen voor een perfecte klantbeleving? Laat AI persoonlijke weetjes noteren zodat je in een vervolggesprek exact op de hoogte bent.


Wil je liever andere informatie uit gesprekkenhalen? Geen probleem. Bovenstaande punten kunnen we eenvoudig aanpassen naar jullie specifieke wensen.


Hoe ontvang ik de informatie?

Na het afronden van een gesprek ontvangt de gebruiker binnen enkele minuten bovenstaande informatie via een mail op zijn of haar eigen zakelijk mailadres. Liever de informatie beschikbaar stellen aan meerdere medewerkers? Dan koppelen we de tool aan jullie CRM-systeem zodat de informatie direct op een goede manier wordt verwerkt.


Hoe implementeer ik Resolvit Voice AI?

De Resolvit Voice AI tool is eenvoudig toe te voegen aan jouw Microsoft Teams omgeving. Zo kun je direct van start met AI binnen jouw organisatie zonder een lang implementatietraject. Bel je nog niet met Microsoft Teams? Dan helpen we je daar graag bij!


Comments


bottom of page