Consultancy

Heeft u een ICT Consultant nodig?

Wat kunnen onze ICT consultants voor u betekenen.

 

U kunt een ICT consultant inhuren om u te ondersteunen bij het gebruik van IT voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde IT uitdagingen. IT projecten kunnen variëren van strategische projecten (zoals het ontwikkelen van een nieuwe IT strategie of cyberveiligheid aanpak), tactische projecten (zoals de implementatie van een software of de selectie van een IT systeem), tot operationele projecten.

 

 

Enkele voorbeelden

IT strategie

Wij helpen organisaties om hun doelstellingen te realiseren door de juiste inzet en ondersteuning van ICT. Om deze doelen helder te krijgen en een vernieuwingstraject te laten slagen, moeten business en IT op één lijn zitten. Samen met u bepalen we uw ICT-strategie aan de hand van uw business doelstellingen, maken we de roadmap om uw ICT-omgeving en uiteindelijk ook uw business naar een hoger niveau te tillen. Door middel van brainstorms en inspiratiesessies zorgt Resolvit voor het ontwikkelen van een goed beleidsplan met een heldere ICT-strategie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Doelstelling ICT-strategie

Hoe de strategie eruit ziet, hangt er maar net vanaf wat het voor uw business toevoegt. U wilt uw bedrijf laten groeien of uw bedrijfsprocessen verbeteren. Of wellicht de productiviteit van uw medewerkers vergroten. Hoe vertaalt u dat in ICT-oplossingen die ertoe doen?

Wij stellen graag samen met u een effectieve strategie op, die u ondersteunt bij het behalen van uw doelen en zorgt voor stabiliteit.

Meer weten over onze consultancy diensten?

Onze opdrachtgevers

RESOLVIT | EINDHOVEN

Hurksestraat 60
5652 AL  Eindhoven

040 - 30 30 370

RESOLVIT | TIEL

Laan van Westroijen 6

4003 AZ Tiel

034 - 42 29 000

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2020 Resolvit. All Rights Reserved     |     Cookiestatement     |     Privacyverklaring     |     Algemene voorwaarden