RESOLVIT | EINDHOVEN

Hertogstraat 33

5611 PA Eindhoven

040 - 30 30 370

RESOLVIT | TIEL

Laan van Westroijen 6

4003 AZ Tiel

034 - 42 29 000

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2019 Resolvit. All Rights Reserved     |     Cookiestatement     |     Privacyverklaring     |     Algemene voorwaarden

Consultancy

Heeft u een ICT Consultant nodig?

Enkele voorbeelden

IT strategie

Wij helpen organisaties om hun doelstellingen te realiseren door de juiste inzet en ondersteuning van ICT. Om deze doelen helder te krijgen en een vernieuwingstraject te laten slagen, moeten business en IT op één lijn zitten. Samen met u bepalen we uw ICT-strategie aan de hand van uw business doelstellingen, maken we de roadmap om uw ICT-omgeving en uiteindelijk ook uw business naar een hoger niveau te tillen. Door middel van brainstorms en inspiratiesessies zorgt Resolvit voor het ontwikkelen van een goed beleidsplan met een heldere ICT-strategie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Doelstelling ICT-strategie

Hoe de strategie eruit ziet, hangt er maar net vanaf wat het voor uw business toevoegt. U wilt uw bedrijf laten groeien of uw bedrijfsprocessen verbeteren. Of wellicht de productiviteit van uw medewerkers vergroten. Hoe vertaalt u dat in ICT-oplossingen die ertoe doen?

Wij stellen graag samen met u een effectieve strategie op, die u ondersteunt bij het behalen van uw doelen en zorgt voor stabiliteit.

Meer weten over onze consultancy diensten?

Onze opdrachtgevers